ymCk9kqTURBXy8wZmZlNTBlMTgzZDMyNTJmMWNkODcxZGQ1MDRjNzQwZS5qcGVnkZQCzQSwAMKBoTEC-e1495708974950

KASKO OSIGURANJE ZA VAŠEG ČLANA PORODICE

 

Zašto ne treba sami da birate kasko za Vaš auto?

 

Prema iskustvu naših klijenata i nas samih, kasko polise se razlikuju po mnogo parametra od društva do društva.

Primer: želite da osigurate svoj novi auto koji ste kupili, krenuli ste od društva do društva, zasipaju Vas ponudama, silnim kalkulacijamai obećanjima, a Vi ćete, naravno, u nedostatku boljih parametara gledati samo cenu. Već ste kupili skup automobil i ne želite još dodatnih troškova zbog kasko osiguranja. Dunav Vam je, npr., dao ponudu na 50.000 rsd, a Uniqa, npr., na 45.000 rsd, Vi naravno birate jeftiniju opciju zbog informacija koje agenti osiguranja ne žele da podele sa klijentom i ako su u obavezi da to urade.

Takve informacije od nas prvo dobijate, pošto se trudimo da nam klijent uvek bude na prvom mestu, pre osiguravajućih kuća.

 

Kako pomažemo klijentima u odabiru najbolje polise?

 

Svaki klijent nije u obavezi da zna pojmove kojima se služe osiguravajuće kuće,  time nas samo zbune i zbog svega toga onda gledamo samo cenu, pošto nam je to, u nedostatku značenja pojmova kaska, jedina i najbitnija stvar u tom momentu.

Međutim, kada dođe do štete na kolima tada svi nestaju i ostajete sami, sa gomilom dokumentacije koju nemate, a neophodna je za prijavu štete i time već gubite strpljenje i možda dragoceno vreme. Vaš agent, koji Vam je polisu radosno prodao, sa žaljenjem javlja da je on sektor Prodaje, a Vama sad treba sektor Šteta i ne može da Vam pomogne. Šetaju Vas od šaltera do šaltera, uvek Vam nedostaje neki papir da kompletirate dokumentaciju, i polako počinjete da mrzite osiguravajuću kuću i sve vezano za osiguranje.

Zbog svega gore navedenog mi postojimo, i trudimo se da svakom našem klijentu pomognem oko kasko osiguranja, da jednostavnim, razumljivim jezikom, objasnimo sva sitna slova koja se nikad ne čitaju, a najbitnija su.

uniqa
generali
wiener
triglav
sava_logo_novi
milenijum
Dunav_osiguranje_logo
ddor
ams
Globos-Osiguranje

Bitne stvari koje treba gledati u kasko ponudi?

 

Svaka osiguravajuća kuća je dobra sa ponudama za određene modele i tipove vozila. Primer: za Mercedes Benz je najbolji Globos, zato što oni imaju eksluzivan ugovor sa fabrikom u Nemačkoj i samim tim i najbolja pokrića i cene.

Za AUDI i BMW  odlični Wiener i Generali. Za neke naše standarde i automobile kao što su KIA, HYUNDAI, DACIA, ALFA ROMEO I VW su najbolji Triglav i Dunav, za SUV vozila se ističu Generali i AMS.

       Međutim, Vi niste u obavezi da znate sve ovo. Kod nas možete doći po savet i pomoć kako bi izabrali najbolji odnos cene i kvaliteta za vašeg mezimca.

Pojmovi kao štu su učešće u šteti ,novonabavna vrednost, ugovorena suma po katalogu AMSS, isključenja i pokrića po paketima su osnovni pojmovi, za koja ćete dobiti kompletno objašnjenje i pojašnjenje.

Proba ništa ne košta!

Pošaljite nam upit i probajte nas, nijedan upit ili telefonski poziv koji napravite prema nama nije obavezujući.

U svakom momentu možete svratiti u naše poslovnice u Gandijevoj 5/lok.8 na Novom Beogradu i budite naši gosti u prijatnom ambijentu.

Kasko Osiguranje

Upit za kasko osiguranje

[recaptcha]